Leukemensen bestaat uit Marcel van der Velde en Marjolein Hermans. We leveren diensten in beeld- en geluidstechniek en maken hiermee media mogelijk. We maken foto’s en video’s, leveren licht- en geluidstechniek en we spreken teksten in voor uiteenlopende doeleinden.

Leukemensen.nl is opgericht in 2001. De naam Leukemensen werd gekozen omdat wij het persoonlijk contact erg belangrijk vinden. Het idee hierachter is dat onze dienstverlening moet aanvoelen alsof je contact hebt met leuke mensen.

Tegelijkertijd verwacht je natuurlijk wel professionaliteit in de kwaliteit van het werk. Leukemensen.nl heeft veel oog voor detail en natuurlijk een officiële opleiding achter de rug. Deze opleiding werd gevolgd aan de Media Academie in Hilversum. Dit is wat anderen zeggen over ons werk:

Perfect van werk van Marcel en Marjolein, die het licht/geluid en de regie verzorgden tijdens diverse High Tea Magique’s en andere voorstellingen, georganiseerd door de Dutch School of Magic! – Ger Copper, www.gercopper.nl


De eerste reacties zijn heel positief. Ook het bedrijf dat de apparatuur heeft geleverd en de teksten op de ‘kastjes’ heeft gezet, was zeer te spreken over de kwaliteit van de stem, jouw stem dus, en de manier waarop het ingesproken. Dit compliment geef ik natuurlijk graag door! – Historische Tuin Aalsmeer, www.historischetuinaalsmeer.nl

We hebben nog een paar side projects die min of meer gelinkt zijn aan onze werkzaamheden binnen Leukemensen. Zo brengen we veel te veel tijd bij en op de radio door. En eens per jaar organiseren we een geocaching evenement rond Halloween.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem gratis en vrijblijvend contact met ons op!