Leukemensen.nl levert licht- en geluidstechniek voor de meest uiteenlopende gelegenheden:

  • feesten
  • shows
  • talentenjachten
  • concerten
  • muziekproducties voor shows

Muziekproducties

We leveren zowel live licht- en geluidstechniek bij uiteenlopende shows en optredens, als geluidsproducties die we in onze eigen studio monteren. Bij geluidsproducties kun je denken aan het monteren van verschillende muziekstukken en geluidsfragmenten tot een stuk showmuziek dat gebruikt kan worden in een optreden. We hebben dit bijvoorbeeld gedaan voor een modeshow op Historisch Festival Raalte en voor Michael van Straelen die met zijn magic act de eerste prijs won in een nationale competitie.

Licht en geluid

In live situaties kunnen we geluidsversterking leveren van een intiem huiskamerconcert tot ongeveer de grootte van een voetbalveld. We zorgen dat de optredende artiest(en) uitstekend te verstaan is/zijn. Muziek, zang en spraak worden perfect op elkaar afgestemd. Na de soundcheck en het juist instellen blijven we bij de apparatuur, om de artiest(en) actief te ondersteunen tijdens elk moment van het optreden. We beschikken over handheld microfoons en headsets. Als er behoefte aan is, kunnen we artiesten ook op gepaste wijze aan- en afkondigen. We nemen daarnaast een kleine lichtinstallatie mee om alles feestelijk uit te lichten. Enkele artiesten die wij in het verleden al hebben mogen versterken zijn Brentsleng, Martine Hauwert en The Dolmen. Enkele shows die wij hebben mogen versterken met licht en geluid zijn High Tea Magique, verschillende Wonder Gala’s in Assendelft en de talentenjachten in het Wapen van Diemen.

Regie

De regie vormt een belangrijk, maar vaak vergeten onderdeel van een succesvol live evenement. Het is belangrijk dat artiesten weten wanneer ze op moeten en in welke volgorde. Dat ze op tijd klaar staan met de juiste spullen. Dat ze van de juiste techniek voorzien zijn en die aan staat. Dat de avond een logische opbouw kent. Dat het publiek goed los komt. Leukemensen.nl heeft veel ervaring op dit vlak en kan ook hierin de juiste ondersteuning bieden. We hebben dit veel gedaan op prive feesten, zoals bijvoorbeeld  bruiloften en bedrijfsfeesten.

Wat anderen zeggen over ons licht en geluid:

Perfect van werk van Marcel en Marjolein, die het licht/geluid en de regie verzorgden tijdens diverse High Tea Magique’s en andere voorstellingen, georganiseerd door de Dutch School of Magic! – Ger Copper, www.gercopper.nl

Enthousiast geworden? Meer weten? Neem dan gratis en vrijblijvend contact met ons op!