Leukemensen maakt al langere tijd radio en nu is daar een podcast aan toegevoegd: Magic Magazine. Magic Magazine verschijnt onregelmatig en behandeld steeds een of twee onderwerpen binnen de magie en kleinkunst. Een of meerdere gasten worden over dit onderwerp geinterviewd. Je vindt alle afleveringen hier: https://leukemensen.nl/magicmagazine/. Je kunt de podcast downloaden via iTunes en elke andere podcast app. Als je je aboneert, ontvang je automatisch nieuwe afleveringen.

Je kunt Magic Magazine ook volgen op Facebook en Twitter.


Op 3 juni verzorgden wij geluidstechniek en fotografie tijdens de boek release party van Cathinca van Sprundel met haar young adult roman ‘De Vrouwe van Myrdin’. Het was een middag met presentatie, een interview en natuurlijk las Cathinca ook voor uit eigen werk. Bekijk de fotoreportage hier: https://marjolein.leukemensen.nl/index.php?/category/191.

We hopen je als luisteraar van Magic Magazine te kunnen begroeten. En wat kunnen we voor jouw project betekenen?