Maart bleek een drukke maand voor Leukemensen. Op 3 maart waren we aanwezig bij de Bastaard Fantasy Awards in de Qbus in Leiden. Tijdens een avondvullen programma werd bekend gemaakt wie de beste artiesten, muzikanten, fotografen, enz van de fantasy scene voor afgelpen jaar waren. Leukemensen was er bij voor verslaglegging. Het resultaat daarvan zie je hier!

Op 5 maart hadden we de intake voor een mooi filmproject met een drone. We hebben gesproken met de opdrachtsgevers en hebben alvast de locatie bekeken en een aantal proefopnames gemaakt.

Op 6 maart verzorgden wij licht- en geluidstechniek in het Magic Art Center in Bennebroek tijdens de magische avond ‘Wonder Soos’. Het was weer een zeer geslaagde magische avond met een uitstekende sfeer, op naar de volgende!

Op 10 maart hebben wij onze foto websites overgezet naar onze eigen website. Daarvoor namen we een dienst af bij Piwigo. Daar zijn we nog steeds heel tevreden mee, maar we hebben besloten om de open source software zelf te installeren op onze servers. De oude url’s zijn daarom niet meer geldig. Vanaf nu vind je onze fotoreportages op https://marjolein.leukemensen.nl/ en https://marcel.leukemensen.nl/. Neem eens een kijkje!

En wat is jouw project en hoe kunnen we je daar bij helpen?