Deze maand kregen wij een mooie recensie binnen voor de documentaire ‘Heksen in Holland’ die wij vorig jaar hebben gemaakt.


De recensie verscheen op een website over hekserij, insiders dus, die onze documentaire van veel lovende woorden heeft voorzien:

A “Labor of Love.”  This statement is also repeated in the book, but I had to state this again, as I could feel the emotions of the witches interviewed on the DVD and also the shared passions they expressed about their Craft in the pages of the book.

Coven of the Wolfa

Je kunt de hele recensie hier terug lezen (in het Engels): https://covenofthewolfa.wordpress.com/2016/07/23/witches-in-holland-a-glance-at-wicca-in-the-netherlands/?fbclid=IwAR2B84X77aB1cWqZxd-xS4-kCKWdpFU-_-hF09WSlkUAnVExUjEP0_MAtLE.


Ook hulp nodig bij een filmproject, groot of klein? Contact ons!